Därför håller nagelförlängning och ögonfransförlängning i uppsala bättre än biologiska naglar

Nagelförlängning och ögonfransförlängning i Uppsala

Därför ändras mina planer för Nagelförlängning och ögonfransförlängning i Uppsala att jag inte hinner åka till Dilek med Sandra. Jag ska nämligen först hinna med min hobby/affärsverksamhet och sedan kring kl 16.00 vara i Blenda för skönhetsbehandlingar.Jag väntar bara på en person ska dyka upp och sedan ska jag på äventyr. Sedan åker jag och systern till Blenda för där väntar två fina ladyn på mig Fatima och Midia som håller på med Nagelförlängning och ögonfransförlängning i Uppsala.

Fatima Quzoq jobbar med Nagelförlängning och ögonfransförlängning i Uppsala

 är som jag född i jungfuns tecken

Detta är Nagelförlängning i Uppsala och skönhetsbehandlingar som Fatima arbetar med.

Hon har välsignade mjuka fina händer som hon gör sitt arbete med när hon gör  ögonfransförlängning  och nagelförlängningar. Världens lenaste flicka med den godaste hjärta jag mött. Hon är en sann diplomat och har ett stort tålamod för kundens behov när hon gör Nagelförlängning i Uppsala och ögonfransförlängning. Hon gör exakt efter dina egna önskemål och gör det omöjliga möjligt för att du ska få det bästa resultat.

Jag trodde inte att jag skulle bli intresserad av nageltekonolig, ögonfransförlänging eller Nagelförlängning i Uppsala. Efter att Fatima gjorde mina naglar så har jag faktiskt bestämt mig för att även fortsätta med Nagelförlängning i Uppsala och ögonfransförlängning. Nagellack försvinner aldrig från naglarna som Fatima har gjort. Jag har mina händer i vatten hela tiden och ändå har jag alltid nagellack på.

När man tittar på en nagellack så är den fin, men har ni tänkt på att det inte blir samma resultat på naglarna? Har du lösa naglar från en nageltekonolog så ska du se att nagellacksfärgen är identisk med hur den ser ut i sin flaska. Det är svårt att förklara detta för du måste själv göra nagelförlängning för att se vad det är jag menar.

Dessa naglar går heller aldrig sönder och delar sig inte. De växer precis som en nagel ska göra och blir de för långa så kan du själv klippa eller fila ner dem.

Detta är mina upplevelser med nagelförlänging och ögonfransförlängning.

Nu i dag ska jag få lösögonfransar dvs ögonfransförlängning och jag hoppas att jag blir lika nöjd med det. Nackdelen är att jag inte får prata och jag har alltid mycket att tala om när jag är med Fatima och Midia (min barndomsvän)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *