Världens mest udda kille

Det finns en kille som inte är som någon annan människa jag mött i mitt liv. Personen kom direkt fram till mig och sa “HEJ HERTIGINNAN”. Han läser tydligen bloggen sedan flera år och hade förstått mycket väl vad jag skrev och kunde tyda det jag skrev väldigt bra också. Så bra att jag nästan misstänkte att personen kanske känner någon jag känner och på det sättet fått reda på för mycket om mig.

Denna kille skrattar aldrig utan är fullt allvarlig fast han kan driva folk till vansinne. Han kan konsten att ge människor obehaglig känsla för han går emot alla oskrivna regler om hur man ska vara mot folk man inte känner. Det är nästan som att man har tagit honom ur tv programmet Pyjamas.

Han är verkligen en överintelligent kille som kan tala flera språk flytande och är en mästare på världshistoria. Jag blir så full i skratt varje gång jag möter honom för han gör så som man gör på film. I filmer så kan folk börja med att sjunga för att sedan presentera sig. Han kan komma från ingenstans och börja sjunga för mig. Folk tittar konstigt på honom medan jag håller på att skratta ihjäl mig.

På denna jord har jag inte mött en mer udda och unik människa som är one of his kind.

Utan att han kände mig sa han “HEJ HERTIGINNAN KAN DU TA MINA BÖCKER JAG KOMMER TILLBAKA SNART”. Av att läsa bloggen litar denna kille på att jag kommer att vakta hans böcker med mitt liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *