Denna vecka är jag fett skuldsatt

Allt jag har gjort denna vecka har varit så dyrt för mig att jag nu inte vet hur jag ska hinna med. Jag ska i morgon betala 2000 kr för behandling och sedan tillkommer 1000 kr på Drottninggatan 2. Min kurs på lördag kostar också 1000 kr och sedan skönhetsbehandling hos Fatima och Midia på söndag. Jag vet ännu inte om Fatima och Midia vill att jag ska rida på en svart åsna (runinering) eller om de visar barmhärighet för mig.

Denna vecka hinner jag i varje fall inte med att patentera något. Jag behöver också en FA skattesedel och ni ska veta att jag har väntat på den länge länge, men den lyser med sin frånvaro. Jag ringde Skattemyndigheten och frågade hur jag skulle gå till vida och de sa att jag skulle kontakta en ekonom. Var finns en redig ekonom som kan ta hand om mig?

Vet ni vem min “skapare” är som jag nämnde i förra inlägget?

Det är hör och häpna en älg som hade ätit fallna äpplen och blev berusad. Han vinglade kring Storvreta och Björklinge för han hade blivit full. Detta fick mig att tänka på att jag kan framställa vin på mer än bara vindruvor. Nu vet ni varför jag kallar älgen för skaparen och jag ska dela allt med “älgen” för delad glädje är dubbel glädje. Jag ska inte ge hälften av vinsten till en älg utan jag ska göra något för djuren när jag börjar tjäna väldigt mycket. Helst vill jag hjälpa hemlösa djur och vilda djur som älgar och harar. Gud är min skapare i första hand och sedan är det älgen.

Allt började skapas när jag hörde talas om den berusade älgen därav älgen är min skapare.

Jag måste alltid använda den mest täckande foundation som finns eftersom utan smink är jag röd.

Insomnia insomnia insomnia
Jag är så trött att jag ibland inte vet vad jag heter. Någon ropade Elin i dag och då svarade jag som om jag hette Elin. Verkligen insomnia och jag har själv valt det eftersom man tänker bättre nattetid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *