På lördag åker jag till stockholm till ett café

Jag behöver sällskap till Stockholm och vet ej ännu vem jag ska fråga. Det är upptaget hos Dilek så jag får vänta och se. Nu ska Seda ringa mig och jag väntar på henne.

Jag ska spå mig hos en person som Lucy har rekommenderat. Hon sa att spådamen sa saker hon omöjligt kunde veta om henne. Lucy var där med 3 väninnor och alla var de nöjda och förvånade över budskapen som var så klockrena. Hon sa bara vettiga saker och inte flummiga budskap, som tyvärr allt för många spådamer gör.

Jag själv är medial och därför söker jag ständigt efter likasinnade.

Någon gång i nästa liv när jag är en katt kommer jag möta en annan katt som är som jag i både själ och sinne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *