Jag drömde om att elen gick när jag jobbade

Det blev jättesvårt att jobba när elen gick och jag fick besök. Jag visste vem det var som besökte, men jag kunde inte se.

Ibland tändes vissa ljus så man kunde förstå vilka knappar man skulle trycka på. Jag vet att jag hade mycket att plocka, men plockade inte bort mycket för jag såg inget.

Jag skulle lämna jobbet och det blev hel svart. Besöket gick bakom och jag gick framför. Jag kände att andra inte ha funktion när det blir mörkt. Ibland vaknade jag ur drömmen och såg den lilla lampan i mitt kök som jag sover i på riktigt. Jag somnade igen och det blev helt mörkt igen. Jag försökte vakna hela tiden och då och då vaknade jag. Så fort jag somnade var jag där igen och det blev helt svart.

Jag vet att jag satt länge med besöket och vi pratade om allt. Jag kunde inget annat i mörkret göra än att prata med en av mina besökare tills att elen kom tillbaka.

Det var två olika besökare som stannade kvar när alla andra gick, en följde med ut en satt kvar och vaktade.

Trots att det var mörkt hade jag det kul för vi har ju våra munnar med oss och kunde prata.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *