En givande dag med skönhetsbehandlingar

Tjejerna var väldigt sena och kom inte förrän kl 20.00 till mitt kontor. Då ringde Ali mig och sa att klockan 21.00 går larmet och att vi inte kunde stanna kvar. Jag hade då kokat kaffe redan inne på kontoret. Vi drack snabbt upp det och begav oss hem till mig. Jag hade med mig semlor också för det var semla dagen.

Fatima började sin behandling medans Midia talade non-stop utan att andas för att jag aldrig skulle få en syl och ge feed back. Hon gjorde detta av en anledning för att jag aldrig skulle få chansen att tala. För varje gång jag talade gestikulerade jag med händerna att det blev svårt för Fatima och sätta fast lösögonfransarna på mig.

Det var ett tungt jobb för Midia att hitta massa historier ur sitt liv och berätta för mig så att jag skulle ligga alldeles stilla.

Behandlingen tog 2.5 timmar och det var det värt. Jag kommer alltid att vara kund hos Fatima.

På söndag ska jag till Fatima i Gottsunda tillsammans med Midia för hon ska fixa mina naglar. Jag har valt ut en modell jag anser är det finaste jag sett med färgerna guld och vitt. Jag kommer också få fler fransar i ögonen.

I morgon ska jag träffa Maria Arvidson ca kl 14.00 för fika.

Det finns en anledning bakom mina skönhetsbehandlingar just för att en speciell dag väntar mig och jag måste då vara riktigt fin för den dagen. Vi kallar den dagen för D-day än så länge. Jag avslöjar senare varför jag måste glänsa ända upp till tänderna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *