I kväll blir det föreläsning efter jobbet

Jag har tidigare berättat om föreläsningar jag kommer att delta i. Den första delen börjar i dag så direkt efter jobbet kommer jag ta bilen och åka i väg. Jag kommer att sluta lite tidigare för att föreläsningen börjar exkat kl 19.

Det ska bli intressant att träffa nya kurskamrater som man har något gemensamt med. Det kommer att bli väldigt sent innan jag kommer hem i kväll för en lång dag väntar mig. Vi får se hur länge jag orkar stanna kvar på den första föreläsningen. Det kommer att hållas kvällar en gång i veckan. Vart jag ska kan jag inte skriva ut i bloggen och jag kommer inte kunna skriva det förrän alla föreläsningar tar slut. Jag kommer berätta om föresläningen men inte ange var den höll hus medans den pågår. Detta för att inte bli allt för utelämnad i en blogg.

Jag kan aldrig få nog utan vill lära mig något nytt hela tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *