inbjuden på föreläsning på Hotell Linné

Detta infaller samma dag som jag är inbjuden till Hotell Linné så vi får se vilken av dessa föreläsningar jag kommer att ta del av. Hotell Linné är en heldagskurs där frukost, lunch, middag och spa ingår.
Jag har fått bekräftelse från Hotell Linné. Jag sätter inte ut datum på bloggen för min säkerhets skull. Dessa föreläsningar sker på samma dag, men Ångströmlaboratoriets kurser fortskrider några veckor fram med kurs en kväll i veckan under 8 veckor.

Heldagskurs i Uppsala på Hotell Linné med

Marina Munk

Tid: 11.00-18.00 Pris: 1000 kr

 

¨Hur tar vi till oss de nya kristallina energierna?

¨Den andliga världen hjälper oss med att tillpassa nya kroppen med de nya energierna.

¨Mayakalenders slutdatum är 21/12 2012 och vi får ta del av vad som sägs komma att ske då.

Detta och mycket annat är en del av innehållet i kursen.

 

Marina är känd för många i Skandinavien för sitt utvecklade arbete med människor i deras kontakt med högre livsformer och dimensioner. Hon samarbetar med Kristus-Sananda och Det vita broderskapet, Moder Maria och Änglarna, Ashtar och Rymdfederationen mm. Marina har även skrivit flera kanaliserade böcker tex: ”Det stora uppdraget” som handlar bla om jordens inträde i ett högre medvetande och ”Stjärnmänniskor” och det stora ansvaret som handlar om vårt möte med framtiden, samt ”Glädjens tid”.

Här ser ni mig på Hotellet hur fint som helst och detta tackar man inte nej till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *