Hårinpackning med äggulan

Så här ser mitt hår ut i vanliga fall när jag inte har kammat den. Jag hade vanlig inpackning i går kväll och sköljde bara av den på morgonen utan att tvätta håret. Ibland måste även jag låta bli att tvätta och slita ut mitt kvast till hår.

Nu i kväll blötte jag endast ner håret för att jag tror att det får bättre fäste i håret. Detta är något man även borde göra när man har i henna i håret för då behöver man inte spilla så mycket eftersom man kokar redan henne i vatten innan man har i det i håret. Det är skillnad på hårfärger då ska man använda det i torrt hår och ej i blött eller fuktat hår.

Ta en skål och lägg i den inpackning för håret som du gillar bäst tillsammans med några äggulor.

kort hår=2 äggulor
Axellångt hår= 4 äggulor
riktig långt hår som mitt= 6 äggulor

Denna mått är som big, small och medium och måttet brukar stämma väldigt bra.

Jag har använt mask take the heat från Aussie australienskt märke. Jag ska i fortsättningen bara satsa på hårprodukter från Kerastase.

Sedan blandar du detta till en massa.

Så här der det ut när jag har lagt i massan i håret. Jag gjorde två flätor och sedan knöt ihop flätorna i hjässan.

Sedan kan du packa in allt i folie eller gladpack. Det går bra med vilken påse som helst bara du kan sova med sakerna. För denna inpackning ska du nämligen sova med för att få en riktig verkan.

Som grädden på moset ska du avsluta allt med en turban av handduk på huvudet. Klart nu kan du läsa en bra bok tills du somnar, God natt!

I morgon ska jag tvätta håret och då ska jag berätta hur det har gått för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *