Mode blogg en älva som liknar mig

Jag har en mode blogg och då skickar folk in bilder till mig.

Denna bild är gammal och jag fick den förra året av en läsare som tyckte jag var lik henne. Denna bild skickades av en tjej till mig. Jag måste säga att öronen var mest lik mina. Det är roligt med en mode blogg för den läses av många. En mode blogg innehåller även smink och skönhet. I dag skickade en läsare denna bild och påstod att hon själv hade målat av mig, men jag tror inte att hon har målat av mig för det är en person som inte kan måla. Jag tror att hon har hittat bilden och tyckte att det liknande mig, men för att det skulle bli personligare säger han att hon har målat mig. Hon gillar i varje fall min mode blogg. Hon läser flera mode blogg när han har tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *