Passar Hertiginnan i flätor?

Jag sätter upp håret i flätor varje kväll innan jag ska gå och lägga mig och sprutar på en mängd parfym för att drömma vackra drömmar.

Jag ska köpa nya rosa pyjamas som ska vara vackra så att vackra drömmar har en chans att komma till mig. Jag ser livet genom rosa glasögon och man måste börja med sitt undermedvetna och bygga upp den vacker för skönhet kommer inifrån.

Jag har förut påpekat hur viktig utseendet är och då menar jag att man ska vara välvårdad och syftar inte på själva utseendet. För mig är mitt utseende en hobby då jag gillar att exprementera vilka färger och tyger jag passar i. I dag har jag tex köpt en ny foundation och har köpt den som heter Matt från Max Factor eftersom jag vill ha en matt hy och inte en som blänker konstant. Den kostar 139 kr och är bättre än den foundation jag har som är från Estée Lauder för ca 600 kr.

När det kommer till make up så tror jag inte ett dugg på dyrare märken. De är gjorda av samma produkter det har en kvinna avslöjat för mig som jobbar med sånt. Hon sa att det finns mest pengar i skönhetsindustrin därför håller forskare tyst om att dyra märken inte är bättre. Det är ofta samma ägare till billiga och dyra märken därför avslöjar man inte att det inte finns någon skillnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *