Hertiginnan önskar er god jul

Hertiginnan ska åka hem till sin mamma där väntar massa människor. Jag vet att huset kommer att bli fullt av massa släktingar. Just nu är jag helt ensam hemma för alla har gått hem till min mamma. Jag själv lever i snigelfart och kan inte påskynda någon process.

Man kan dela upp mitt liv i före och efter i går. Något stort hände med mig i går som jag inte kan gå in på. Någon gav mig stjärnorna på himelen och jag vet inte vad jag ska göra med stjärnan. Jag trodde aldrig detta var möjligt och jag själv har bett om det fast jag hade totalt glömt bort det.

Ser du stjärnan i det blå, allt du önskar kan du få……


“Den som aldrig har tid att ta hand om sin själ kommer förr eller senare vara tvungen att ta sig tid och vara sjuk”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *