klippt och skuret för stora former

Nedan klänning är från Bondelid och den är klippt och skuren för just mina former. Detta är storlek small då min smala midja får precis plats och sedan spricker det lite i sömmarna kring bysten. Om jag bara sitter still så håller tyget kring bysten också väldigt väl.

Jag älskar långa armar på klänningar för att visa armar är det värsta jag vet. Med denna klänning kan jag i varje fall aldrig sitta utan måste därför ha leggin så att det ser humant ut när jag sitter. Materialet är av chiffong och klänningen kostar ca 700 kr och finns på MQ.

Den är väldigt kort så om jag böjer mig ser man min rumpa och därför bör man använda något annat under än enbart strumpbyxor. Det ser väldigt charmigt ut när den är riktig kort för den blir väldigt gammaldags då.


I morgon ska jag jobba till klockan 21.00 då det är jul öppet på Gallerian. Jag hoppas mina vänner dyker upp och inte lämnar mig ensam en sådan lång dag för då kommer jag känna mig mobbad och utfryst.

På dagen tar jag bilen i morgon och åker ut på äventyr ska på My White country House. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *