Maxi klänning

Det är svårt att få en rättvis bild av klänningen och den är mycket snyggare än vad den är på bild. Jag har köpt storlek M, men den känns för stor och jag ska nog åka och byta mot storlek S i veckan.
 Lär dig älska människor i stället för att försöka bli älskad.

Lär er att älska er själva och gör som jag dyrka er själva genom vackra bilder. Jag älskar att göra mig vacker och sedan lägga in bilder på bloggen. Jag är en fröjd för ögat och alla mår bra av att se på mina bilder. Jag har healing och bara av att läsa min blogg blir ni helade och får min positiva energi.

Hade jag levt på 1600 talet hade jag blivit bränd på bål. Om folk kunde skulle de bränna mig på bål även i dag för att många tror inte i de banor jag förespråkar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *