Det är inte bara kärlek man inte kan köpa för pengar

Jag talar då heller inte om hälsa utan om något helt annat. Man är beredd att betala det pris som det kostar och ändå får man inte den hjälp man är avsedd för. Jag håller på att gå sönder för vissa saker och jag får ingen hjälp och jag kommer därför aldrig mer söka den typen av hjälp.

Jag trodde på en person som själv har gått under och kan inte längre vara till hjälp i den utsträckning som jag behöver. Jag vet nu inte vart jag ska ta vägen och vem jag ska vända mig till. Var finns det den kunskap jag är ute efter? Jag vet exakt vad jag är ute efter och jag kommer att få det innan året är slut.

Jag ropar på hjälp och ingen kan höra min vädjan.

Tur man är en eldsjäl och klarar sig vad som än händer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *