Reiki träff på kvällen & universums lagar

I dag klockan 19-21.30 har vi reiki träff vilket innebär att alla som har gått kursen möts och ger varandra reiki i grupp. Man höjer siffran upphöjt i sig själv om jag har förstått detta rätt.

Om 2 personer ger en person blir det 2×2=4 (det normala är 4 ggr)
Om 3 personer ger en person blir det 3×3=9 (det normala borde bli 3 ggr mer, men enligt beräkning 9 ggr mer)
Om 4 personer ger en person reiki blir det 4×4= 16 gånger mer reiki (normala borde bli 4 ggr mer)

Inser ni hur universums lag fungerar? Om ni ger bort 4 kr kommer universum ge er 16 kr tillbaka och då kan ni omvandla dessa kronor till tjänster, stöd eller tröst för era medmänniskor. Jag hoppas mina ord tas på allvar och jag vet att den som är vis förstår sanningshalten i mina utlåtanden.

Önska era medmänniskor det bästa och det blir ni själva som får det bäst. Vågar ni önska att någon släkting ska vinna en miljon kronor? När ni har kommit till det stadiet att önska innerligt att er granne vinner pengar så kommer ni själva att vinna fullpott. Det krävs en djävlans anamma innan man hamnar i det stadiet och en starkt tilltro för att kunna erhålla den belöning som är avsedd för er.

Satsa järnet och ni kommer att få guldet. Det är livsfarligt att önska andra farhågor och detta är ett dilemma svår att förstå. Det påminner starkt om moment22 för när ni inte vill vinna så är ni vinnaren. När ni inte vill förlora så förblir ni förloraren utan undantag.

Jag är undantaget som bekräftar regeln den som är vis förstår. Jag åberopar något jag själv har svårt alla gånger att tillämpa. Jag förmodar att jag inte är så fundamental i mina egna påståenden.

Även jag är nybörjare för det är stor skillnad på att tala sig blå som att anamma det man själv definerar som det rätta sättet att tänka och känna.

Är det någon som har invänding mot mina påståenden får ni gärna dela med er detta till mig och mina läsare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *