Bröllop mellan Ali och Sibel

Här börjar man sätta på vigselringarna och då ville man att Alis egna barn skulle vara med och fotograferas. De som var viktigast var hans barn vid denna högtid. Många tårar blev det så fort barnen klev in i salen.

En puss på pannan åt barnen

Min fantastiska klänning och hår äntligen kände jag igen mig själv. Jag kommer aldrig mer ha lockar i håret även om folk tycker att det var fint. Det viktigaste är vad jag själv känner mig bekväm i.

Festen var otroligt rolig och kvällens höjdpunkt var när barnen klev in. Ingen hade haft det roligt utan deras närvaro. Denniz min brorson dansade i mitten och var allas blickfång och alla talar om det än hur han dansade så oblyg inför så många gäster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *