I morgon kl 12 ska jag träffa skräddaren

Jag ska prova mina 2 klänningar så därför ska jag tvätta håret på kvällen innan jag lägger mig för att slippa få rött färg på mina klänningar.

Ibland blir bilderna dåliga vad man än gör med dem, sorry.

Jag har tidigare på kvällen efter jobbet varit i Storvreta och gått på EFT hos Anna. Jag kommer vara bland mycket folk hela tiden och behövde stärka mig själv. Jag kommer träffa släktingar som inte har sett mig som vuxen utan de har sett mig när jag var ett barn.

Folk brukar känna igen mig på ögonen och födelsemärket på vänstra nacke.

Jag har en önskan och jag hoppas den slår in innan nyår. Jag måste bara hitta en väg dit och jag kommer att finna den förr eller senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *