Fröken Arvidson i ett nötskal

Hon är suverän på att vilja shoppa när butikerna håller på att stänga.

Hon är duktig shoppare och har svarta bältet i shopping därför yppar ingen när hon är så sent ute som det bara går att bli. Jag blir alltid så full i skratt när hon i sista sekunden (obs inte minuten utan sekunden) springer in i en butik som är på vippen att stänga.

Hon var snabb och la undan ett par stövlar på Scorett och pyjamas set på Boomerang.

Maria har som jag gått reiki kurser, men hon har gått ända till etapp två där man kan skicka reiki på distans. Hon ska gå etapp 2 tillsammans med mig nästa år. I hennes sällskap mår jag alltid bra för hon är som en kattunge i mina ögon. Så smidig och så lättsam att ha att göra med. Hon är mjuk och man vill hela tiden kela med henne och glömmer att hon faktiskt är en vuxen människa. I dag tog jag mina cremer som läkare har skrivit ut till mig och smörjde hennes fina små tassar med.

Jag visade henne personalutgången som leder till garaget och hon vinkade och sa hejdå. Sedan gick hon igenom personalingången som en katt utan att någon undrade vad hon hade där att göra. Är man smidig som en katt brukar folk aldrig tycka att man är i vägen även om man går in på områden där endast personal får vistas.

Vad vill jag ha sagt med detta?
Att man ska vara smidig person precis som Maria är. Att man ska ha henne som en förebild då hon får ett fint bemötande var hon än befinner sig. Människor gillar det som är vackert och mjukt som en ängel eller kattunge.

Ett svar på ”Fröken Arvidson i ett nötskal”

  1. Puzzz på dig Gumsan – man blir trött av Reiki. Om man är så snälla och oförargeliga som vi två- såklart att de inte kastar ut oss- de ser ju att vi är i Shoppingtagen mao bra kunder ! Klart att vi får titta då. Ska slutshoppa imorgon kommer förbi då. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *