Sista dagen för reiki etapp ett hos Barbro Forneus

Nedan ser ni min fina diplom för Reiki hos Barnbro Forneus

Jag är ett bokstavsbarn och därmed även ett kristallbarn som inte kan sitta still. Folk blir så irriterade på att jag hela tiden rör på mig eller gungar på min stol. Jag tog med mig stickor och stickade så att jag kunde göra något medan jag lyssnar på Barbro Forneus när hon föreläste för oss.

Jag hade hoppat in i dushen i dessa lokaler på lunchrasten så jag hade blött hår.

Alla satt på stolar runt föreläsningsbordet och endast jag satt i en stor soffa med filt och stickor. De flesta vet att jag är en aktiv människa med simultankapacitet då jag stickar med både höger och vänster hand.

I går efter kursen åkte vi till en loppis i vänge och där mötte vi på denna katt.

Visste ni att reiki kommer från en annan planet? För 10 000 år sedan besökte en utomjordning vår jord Tellus och gav reiki till någon som förden denna energi vidare till mänskligheten.

Ett svar på ”Sista dagen för reiki etapp ett hos Barbro Forneus”

  1. jag är så glad att jag har dig i mitt liv älskade anne .jag vet inte va skulle jag ha tagit vägen utan din hjälp o stöd som du gör från hjärtat.love you<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *