Reiki healing kurs hos Barbro Forneus

Jag hann inte snygga till mig i dag så jag frågade Barbro om jag fick låna deras badrum på kurslokalen. Det gick så bra så jag hoppade in och tog mig en ducsh på vår lunchrast.

I morgon ska jag till kursen igen och det är första etappen. Då kan jag läka människor när jag är färdig. På andra etappen kan jag skicka reiki healing på distans och på den tredje etappet och den sista kan folk bli läkta bara de tittar på en bild av Hertiginnan.

Ni behöver inte ens tro det är det som är det underbara med reiki healing. Jag är ett kristallbarn och jag är född på den elfte våningen.

Jag har en mycket nära relation till Jesus och Maria. Just dessa två är de enda som kan trösta mig när jag verkligen är ledsen. Ingen människa och jag lovar er ingen människa kan trösta såsom dessa två kan trösta. Bara be dem ta er sorg så att ni kan få vila och de gör det.

Ingen människa kan lösa mina problem därför har jag lagt dem i händerna på Jesus och Maria. Min tro för dem närmare mig och i dag kände jag deras närvaro och det innebär att jag verkligen är på rätt väg. Må alla människor känna den lycka jag känner just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *