Balklänning

Många är säkert nyfiken på hur min balklänning ser ut som jag ska ha på bröllopet den 10 December. Nedan avslöjar jag hur den ser ut. Gillar ni mitt hår så ska ni veta att det är frisören och grundskoleläraren Sabina Bergstedt min brorsdotter som är skaparen bakom håret.Sabina är så otroligt duktig som håller på med sin andra examen. Hon är både frisör, men bruden nöjer sig inte med bara det utan skolar dessutom om sig till grundskolelärare. Säg vilken människa orkar med 2 hela utbildningar och inte nöjer sig med en karriär? Jag är verkligen imponerad av denna duktiga ambitiösa tjej. Hon lagar dessutom mat varje dag och tränar flera gånger i veckan för att hålla sig i trim.

Jag vet ännu inte hur jag ska ha håret på festen. Jag ska titta på skor och hittar jag inga tar jag dem jag har hemma som är skyhöga från Bianco.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *