I dag har jag fått föreläsning per telefon & Scientelogernas metoder

Jag älskar mina nya örhängen från Kicks och i dag fick jag en sjal av dem som är från Hugo Boss just för att jag är deras diamantkund. Förra året var jag deras träkund dvs träskalle.

Jag har för första gången fått föreläsning per telefon av min mentor. Jag vill nu se hur väl det hjälper med hjärnsmältningen. Jag ska egentligen i morgon vara på föreläsning igen, men jag avbokade den för det gick åt mycket energi att ta det per telefon i dag.

Jag tog emot samtalet så sent som kl 20.30 och befann mig hemma hos Fati då.

Scientelogerna

Jag är en väldigt nyfiken kvinna som läser mycket andliga böcker och går många utbildningar. Jag känner aldrig att jag är färdig utan törstar ständigt efter mer kunskap. Jag är mest intresserad av hjärnans funktion och började min resa med Scientelogerna. De hade så stora krav och retade upp mig så mycket att jag klarade inte av det.

De gjorde allt för att provocera mig. De kunde ställa frågor som “vad kom först ägget eller hönan?” fast de utformade frågorna kring mitt eget liv, men utlägget var densamma i princip.

Jag hade då ett problem jag sökte hjälp för hos Scientelogerna. De sa att jag först skulle bli av med mitt problem innan jag kunde ta del av föreläsningarna annars skulle det bli ett hinder. Om jag kunde bli av med mitt problem utan deras hjälp, vad hade jag där att göra? Medan de provocerade mig så tog en av kvinnorna tag i mitt fett på magen och klämde hårt. Detta för att med ett instrument mäta min ilska och maktlöshet. Ilskan för att de nöp till mig hårt så jag skrek och maktlösheten för att de inte gav mig några alternativ. Tydligen ingår det i första etappen att få en människa till det tillståndet. De hade för avsikt att hjälpa mig, men ville först sätta in mig i en maktlös situation så att jag skulle börja gråta. Jag grät inte och de var så förvånade över hur bräcklig jag såg ut, men som vägrade gråta in i det sista.

De skickade hem mig med en av sina mentorer som skulle sätta mig i hypnos och gå tillbaka till min barndom. Hon ställde samma fråga om och om igen och jag blev nada klokare av det. Jag läste även böcker som gavs och gav upp att lösa mina problem via dem.

Det var 2 iskalla kvinnor som utförde detta experiment på mig när jag var som mest skör. Numera lever jag med mitt problem och har inga planer på att lösa dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *