Asså helt allvarligt kan jag spela på min charm när det gäller ett spöke?

Jag vill inget illa jag vill bara spela på min kvinnliga charm för att få kontakt med spöket. Asså jag vill inte ha något seriöst bara få kontakt för att se om spöket kan ge mig vägledning. Jag har ju alltid velat ha någon som kan vägleda mig och varför inte välja ett spöke som kanske har levt mycket mycket längre i sin dimension och har följt människan länge och kan massa saker.

När jag talar om lärdom menar jag inte matte, fysik och historia. Jag menar livserfarenheter och jag älskar att ta del av andra människors öden.

Min hatt tillhör en adlig död man som hade den för mer än 100 år sedan. Det är Noppe Lewenhaupts farfar (Gustav Erik Lewenhaupt) som ägde denna hatt strax innan mig. Nedan ser ni Kungen, Aje Philipson, Noppe Lewenhaupt och Anders Lettström. Noppe är mannen som ler och ser in i kameran.

Detta är Carl Adam som var f.d ägare av min hatt

Släkten Lewnhaupt har funnits sedan 1625 och nedan kan ni se deras sköldvapen

Den Lewenhauptska vapenskölden till vänster över porten till Mäster Olofsgården i Stockholm

Nedan äktahetsintyg från hattväskan som är gjord av läder.

Efternamnet Lewnhaupt

Hans initialer G.E.L Oj bilden är upp och ned, men ni kan vrida på er dator så ser ni åt rätt håll. Initialerna står för Gustaf Erik Lewenhaupt (1849-1928)

Jag ska lämna in väskan på kemtvätt för putsning och sedan ska jag på aktion och bli riktigt rik på den har jag planerat. Den är värd grymt mycket och varför jag har den bland mina ägor är en grymt hemlig historia jag aldrig kommer att avslöja. OBS! ej stödgods

Är inte jag iskall som har en sådan hatt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *