I dag ska jag på kurs igen

Jag kommer att jobba halvdag för att jag ska på kurs. Jag ska också börja jobba tidigare och vet inte hur jag ska hinna med detta i dag.

Eftersom det är stora fester på gång så är jag inspirerad av aftonkläder och smycken just nu. Nedan visar jag svarta kreationer. Den första advent är jag inbjuden till svägerskan Sandra för att fira första advent. Jag hoppas hon har bjudit in sina tjejkompisar också för då blir det roligt.

Nedan smycket är från Glitter jag har en likadan från Turkiet som gick sönder av att använda den en gång. Jag ska lämna in den så att jag kan få den lagad hos en riktigt smedaffär.

Denna smycke ska sitta i pannan, men den ramlar ner hela tiden. Jag orkar inte lyfta upp den det räcker att ni kan se hur den ser ut i varje fall. Den är från 1600 talet och är en kopia på riktiga smycken från Osmanska riket. Man har kopierat alla smycken och säljer som bijouterier.

Detta är inte färdigsydd klänning utan det är bara tyg än så länge som jag provar för att se om det skulle passa mig. Jag gillar not tyg som är blank, men ändå strechig. För min form kommer inte i i vanliga mått eftersom bysten är enorm och jag måste alltid ha den största klänningen, men då blir klänningen för lång och bred i midjan.

Här är jag osminkad för jag har tvättat bort mitt smink och är på väg att lägga mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *