Jag frågade tarotkorten, vem är jag?

Som svar fick jag att jag är Bägarprinsessan och sådan är jag som beskrivs nedan.

Jag är en mild, vänlig, romantisk och känslig ung kvinna. Till synes bekymmerslös dansar hon sig fram genom livet. Med sin varma humor och sin oskuldsfullhet kan hon avväpna den mest inbitne skeptiker och få honom att slappna av och skratta åt vad det än är som annars verkar så allvarligt.

Bägarprinsessan har en förmåga att se livet genom rosafärgade glasögon. Hennes positiva och generösa läggning gör att hon sprider glädje och optimism omkring sig. Hon har en stark tillit till att det finns en högre makt som vill henne väl. Bägarprinsessan är fördomsfri och öppen för alla slags kommunikation med alla moder jords varelser och väsen. Hon personifierar den lilla flickan som kan leka i timmar med sina vänner i den “osyndliga verkligheten” dvs småfolket, alverna, feerna, tomtarna och trollen som älskar henne för hennes livfullhet och grace.

Om hennes känslor fryser till is blir hon prinsessan på isberget, oåtkomlig och isolerad.

Tarotkorten beskriver mig fullständigt träffsäkert i detalj. Jag är hur man vill att en kvinna ska vara. Jag har bara feminina sidor och är så glad att jag är född kvinna. Tänk om jag vore född man, då skulle jag verkligen få ångest. Jag skulle aldrig kunna spela på min kvinnliga charm och det andliga skulle jag få glömma helt. Jag skulle bli kallad fjollig om jag vore född man med mina intressen. Jag har inte en enda intresse som en man kan ha. Jag är verkligen kvinnlig uti fingerspetsarna och upp till tänderna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *