Mat för Hjärnan

22/11 Henrik Nyberg, “Mat för Hjärnan”.
Skydda din fysiska och mentala hälsa med bra fetter och antioxidanter
Tid: 18.30, Pris: 100:-/120:- medlem/Icke medlem
Lokal: A/B-salen, Drabanten, Bangårdsgatan 13.

Henrik är hälsoguru från Finland kommer hit och berättar om hur vår hjärna påverkas av de olika fetter vi får i oss i kosten. Forskare, läkare och dietister har alla insett vikten av omega-3 oljor för allmänt välbefinnande, hjärthälsa, hjärnans funktion och utveckling, allmän styrka och hälsa och ett friskt immunsystem.

Kost rik på omega-3 har visat sig bidra till att minska smärta och många andra symptom. Henrik Nyberg är biolog och filosofie magister. På grund av egna hälsoproblem har han intresserat sig för alternativa terapier och kost i 30 år. Han föreläser om kost och hälsa regelbundet. Han är också VD för ett företag som distribuerar ekologisk mat i Finland.

Ett svar på ”Mat för Hjärnan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *