Spökvandring salsta slott

Spökvandring Salsta Slott som handlar om legender, blodfläckar, krig och spöken. Salsta Slott i Vattholma. Lördag och söndag kl 15 och 16.15 och 17,15 anmälan via www.salstaslott.se

Lagom till Haloween måste jag skrämma upp min egen själ till fullo.

Det finns inga människor som är en avbild av mig därför får jag lägga in tecknade bilder som en avbild av Hertiginnan. De måste ha rött hår och min hy samt ha samma ansikte utan några kända kännetecken.

Det sker även en slottsvandring på Uppsala slott. Samling Uppsala konstmuseum söndag kl 13.

Jag är ansiktsblind och har mycket svårt att känna igen ansikten. Jag vet inte ens hur jag själv ser ut och glömmer alltid bort mitt eget ansikte. Jag kan inte tänka och få fram hur jag ser ut i tanken. Jag kan det med andra, men inte med mig själv. Läskigt men sant!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *