Kursen hos Anna Wittman

Vi var 8 deltagare på kursen och många fick samåka med mig fram och tillbaka. Barbro Forneus hade sin hund Ludde med sig som inte ville bli klappad. Han hoppade till av ilska varje gång jag ville klappa honom och viftade med hela kroppen och visade argt sina små tänder för mig. Han var 11 år gammal och hade levt flera liv.

Så här utmattad blev Fati när hon fick reda på vem hon hade varit i sitt tidigare liv. Nedan ser ni henne utmattad och i chocktillstånd.

Även jag var chockad över vem jag var då jag var en väldigt känd person man skrivit sånger om.

Dagen innan var jag på Slöjd, antik och hälsomässan i Fyrishov.

Förra söndagen på Wittmans kurs fick vi måla och sedan tyda varandras målningar. Jag försökte måla ett smycke som resulterade i detta. Den tolkades av 2 olika personer och båda kunde se att det fanns en person som var väldigt arg på mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *