I morgon är det andlig kurs

Jag ska höra med några tjejer om de vill följa med mig till kursen. Efter kursen skulle jag vilja köra vidare till ett slott i Vattholma som spökar. Det är guidad vandring med massa spökhistorier. Jag vill även känna av energierna som finns i slottet.

I morgon blir det en fantastisk tema som heter “dela din gåva med världen”. Den syftar till att vi ska vara medvetna om vilken gåva vi har genom att se på våra tidigare liv. Vi kommer också få veta vilket liv vi ska leva efter det nuvarande liv vi lever.

Jag är mer intresserad av föregående liv än framtida liv. Jag ser så fram emot att få bekräftelse för mina gåvor.

Jag måste se över min egen framtid och i den ingår inget kontrollbehov som stoppar min utveckling. Jag har släppt kontrollen över min framtid och har lagt min framtid i händerna på rödhåriga Sofia som är min kvinnliga vägledare. Jag har också manliga vägledare som håller sig i bakgrunden eftersom jag samarbetar bäst med kvinnor. Jungfru Maria skyddar Fati och Sofia skyddar mig. Maria och Sofia är nära vänner och har varit det väldigt väldigt länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *