Fatis vädjan till Anna Wittman

När Anna berättade om hur jag hade fastnat i 1600 talet med min själ så vädjade Fati om att Anna skulle hjälpa mig ur det. Jag visste inte att Fati hade förstått att jag var helt vilse i tiden. Hon sa det med en hjälplöshet och sorg i rösten för hon vill ha mig i nutid och att jag slutar älta att jag är född i fel tid. Jag har längre inget val utan jag måste nu hela mig själv på torsdag för att hamna med båda fötterna på jorden.

Jag är lite rädd för hur jag kommer att reagera. Innebär det att jag inte kommer att klä ut mig till prinsessa mer eller gå ut ur rojalistföreningen? Kommer jag sluta köpa smycken? Kommer jag byta namn från Hertiginnan till bara Ayten? Jag vill fortsätta drömma, men jag vill också trivas i denna tid. Jag måste göra ett val att antingen gå helt tillbaka till 1600 talet och sluta existera här eller leva på 2000 talet fullt ut. Vad som än händer så kommer jag att uppdatera bloggen med information om mig och min tidsresa. Förstår ni varför jag måste in i framtiden snabbare än alla andra?

Om ni visste hur jag tolkar min värld till min egen fördel skulle ni förstå varför jag gillar att leva på 1600 talet.

 Maria är hovläkare, Fati är hovjurist, Anna Wittman är hovets rådgivare, kaninen Femman är en häst, OSV…. Patrik är patrik och chef över enuckerna.
Sedan finns det en kock och jag vill inte säga vem det är, flera städare, flera pigor och massa massa annat jag inte kommer att avslöja. Jag har det fruktansvärt roligt åt mina egna fantasier och delar med mig dem till den innersta kretsen.

Jag bestämmer vem som ska dubbas eller adlas.

Jag bor i en skog med gräsmatta

Jag hoppas att ni som läser detta inte tar detta på blodigt allvar. Mitt syfte är att roa mina läsare there is no business like show business.

Jag hopp
Ho

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *