Hertiginnan har hittat sin drömklänning

Jag trodde inte jag kunde passa i krims krams, men se hur fint det passar mitt röda hår och min hy.

Känningen har mössen i Askungesagan sytt åt mig. Jag blir Askungen som får hjälp av möss och andra djur när jag vill ha en klänning. Alla djur och små barn tycker om mig. Barn blir alltid fort tröstade när jag håller i dem för att jag har en bra energi. Jag har ingen stridsyxa och det borde folk känna av med min energi. Jag kommer bara med gott och är aldrig den som är först att kasta en sten. Jag önskar alla människor kunde läsa av vad jag tycker och tänker för jag är väldigt stolt över den jag är. Jag vill så väl hela tiden, men blir ofta missförstådd.

Här är mina vänner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *