3 svarta klänningar

Nedan klänning är från Bik Bok och jag tog på mig den direkt i butiken utan att kliva in i provrummet och sedan betalade jag och gick därifrån. Jag hinner sällan ställa mig i någon kö och fundera. För Hertiginnan ska allt gå fort som fan. Den har en strechig tyg bak och en sträv tyg fram så den tänjs ut och passar alla figurer perfekt.

Nedan en kort klänning som är långärmad med strechiga byxor till från MQ.

Sedan har vi klänningen från Simone Falk som ännu inte är min då jag funderar på om den var för kort på mig. Jag gillar inte att visa ben för då är det lätt hänt att man kan se aningen ointelligent. ut. Jag vill helst se överintelligent ut utan att se ut som en nämndemanskvinna med kavaj.

Detta är storlek 38 och passar mig utmärkt. Den har puffärmar och strechiga armar.

Sist men inte minst har vi min nya Kenzo topp som är genomskinlig vid mage och rygg.

Det finns något som heter gråter du gråter du ensam, men om du skrattar så skrattar hela världen med dig. Gud vilket skitsnack. Skrattar man så gråter folk blod är det inte lite motsägelsefullt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *