Vad säger ni ska jag göra en docka av min egen avbild?

Är det inte dax att börja sälja dockor av Hertiginnan af Allt. Jag vågar inte om någon skulle använda den som vodoo docka och sända dålig energi till mig. Jag skulle bli så ledsen om jag såg en docka av mig som var trasig. Jag skulle då skriva på baksidan hur dockan ska förvaras och hur den ska hanteras med försiktighet. Dockan ska vara gjort av porslin så att det matchar den porslinhy Gud har givit mig.

Nu har jag köpt Bio olil på Apoteket för 115 kr PurCellin Oil med den banbrytande ingrediensen. Vill ni ha min hy ska ni tänka på vad ni äter och då menar jag att allt som du är sugen på ska du äta. Din kropp talar om för dig vad den behöver genom att du blir sugen på just den produkten. Alla talar om hur gott den luktar och den luktar fantastisk.

Bio‑Oil är en specifik hudvårdsolja framtagen för att hjälpa till att göra ärr, bristningar och ojämn hud mindre framträdande. Rekommenderas även för åldrande och uttorkad hud.

Bio‑Oil innehåller flera ingredienser som bidrar till att förbättra hudens karaktär och gör den mjuk, len och smidig och därmed minskar förekomsten av rynkig och lös hud. Bio‑Oil är också återfuktande, vilket förbättrar struktur, hudton och minskar förekomsten av fina linjer och rynkor.

Bio‑Oil återuppbygger hudens naturliga fettlager och hjälper till att återställa den skyddande hinnan.

Bio‑Oil ska appliceras två gånger per dag. Vid ärr, bristningar och ojämn hudton i minst 3 månader. Resultatet är individuellt och varierar från person till person.

Bio-Oil har flera gånger blivit bäst säljande produkt mot ärr och hudbristningar och produkten rekommenderas av läkare/apotekare/barnmorskor.

Innehållsdeklaration

Växtextrakt
Calendula Officinalis Flower Extract (Calendulaolja)
Lavandula Angustifolia Oil (Lavendelolja)
Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (Rosmarinolja)
Anthemis Nobilis Flower Oil (Kamomillolja)

Vitaminer
Retinyl Palmitate (A-vitamin)
Tocopheryl Acetate (E-vitamin)

Oljebas
Paraffinum Liquidum
Triisononanoin
Cetearyl Ethylhexanoate
Isopropyl Myristate
Glycine Soja Oil
Helianthus Annuus Seed Oil
BHT
Bisabolol

Parfym (Ros)
Alpha-Isomethyl Ionone
Amyl Cinnamal
Benzyl Salicylate
Citronellol
Coumarin
Eugenol
Farnesol
Geraniol
Hydroxycitronellal
Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde
Limonene
Linalool

Färg (orange/rosa)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *