Sabina fixar hairextansion

När Sabina blev färdigt med vårt hår åkte vi till Rawanduz för att äta tillsammans. Det var suveränt gott och maten har blivit desto godare. Detta hände för 2 dagar sedan så bilder är något gamla.

Voliá här är resultet när Sabina fixade mitt hår. Jag är så nöjd med resultatet för i morgon åker jag på mitt livs största äventyr till Stockholm med folk inom media kommer att närvara. De flesta som är närvarande är advokater och åklagare och jag dvs Hertiginnan.

Det är en klänning jag har på mig.

Finns ett fint ordspråk som jag följer nämligen:

Om du inte är med dem du älskar, så älska dem du är med

Är det inte fint? Är det inte sanningen? Sanningen gör aldrig ont. Om något gör ont ska ni veta att det döljer sig massa lögner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *