Jens Lapidus snabba cash

Jag trodde jag var av stål som kunde klara två jobb samtidigt. Nu måste jag sluta jobba söndagar för att jag klarar inte att jobba dygnets alla timmar. Jag har varit stand-in för Företagsbazaar i 2 veckor och jag tänker fortsätta med det. Just därför slutar jag att jobba på söndagar på mitt eget jobb. Jag fick gå tidigare i söndags och be någon annan ta mitt pass för jag höll på att somna på jobbet.

På torsdag jobbar jag inte för då är jag i Stockholm hela dagen med advokaten Jens Lapidus. Nedan ser ni  Jens Lapidus som har skrivit boken Snabba cash. Det är första gången jag ska möta  Jens Lapidus och jag kommer att få ta bilder och lägga upp det på bloggen. Det blir föredrag och föreläsningar med  Jens Lapidus snabba cash som talare.

Jag gillar inte att åka till Stockholm, men nu åker jag då jag har folk med mig. Jag åker aldrig utanför Uppsala helt ensam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *