Erotikmässan på V-dala nation

Man blir chockad när man kommer in att det står två söta tjejer som tog tag i mig och ville demostrera vibratorer för mig. Hon tog tag i en och la den i min hand och tryckte på knappen. Jag förstod inte vad det var och när den började vibrera blev jag rädd och släppte taget så den ramlade och gick sönder. Tjejerna blev förvånade och tittade förvånat på varandra. Jag har aldrig hållt i en och inte visste jag att de vibrerade. Det är klart man bli skrämd för saker man inte känner till. Jag trodde att jag hade fått en elektrisk stöt. De borde vara lite försiktiga för de kan skrämma i väg folk. Alla som stod runt började skratta som om jag hade blivit rädd för ett äpple eller något naturligt.

Jag har aldrig varit på en sådan mässa förut och väl där mötte jag en barndomsvän och upptäckte hur mycket vi hade gemensamt. Vi gick bibelskolan tillsammans och hon har jobbat frivilligt på ett hem för prostituerade som jag kommer att göra en dokumentation om senare när hon har skrivit sin tenta.

Först vill jag visa mina vackra indiska örhängen som är guldplätterade i 24 karats guld.

Jag hittade en röd sammets prinsess klänning och slog till direkt och köpte. Den var i storlek small och jag frågade ägaren till butiken om jag skulle komma in i den. Han var tveksam, men jag är säker på min sak för jag har storlek small i midja och då kommer jag in i den givetvist.

Det var Burlesque show och en mycket vacker dam började dansa och strippa för oss. Hon hade en väldigt fin figur och jag gillade att se showen. Jag kan se på kvinnor, men jag skulle aldrig vilja se en man som strippar. Kvinnan är född vacker i alla former.

Hon var så feminin och så graciös så jag tog massor av bilder på flickan.

Först visade hon oss en skrift där det stod att andas inte in den luft som finns på vår jord för då blir du pervers. Hon tog av sig glaskupan och började bli pervers fast på ett mycket oskyldigt och feminint sätt.

Hon samspelar väldigt bra med kameran och stannade upp ibland för att jag skulle fånga henne fint på kort. Kvinnor gillar att bli uppmärksammade de hör vårt kön till. Vi vill vara söta, vackra och åtråvärda för kameran.

Se hur tjejen ser in i kameran och gillar att bli uppmärksammad. Det är klart man tar bilder av en sådan vacker kvinna med en sådan fin kropp.

Barndomsvännen frågade mig vad jag gjorde där om jag inte tyckte att det hade något med erotik att göra. Jag tycker att man blir bara avtrubbad när allt är så fritt fram. Jag är nog verkligen född på fel tid. Jag föredrar att vara född på 1600 talet då det inte var fritt fram för allt. Nutida människor har tagit bort spänningen med erotiken genom att nästan göra erotik till något vardagligt.

De hade vackra motiv som jag tog bilder på.

En grym historia tar sin form för bilderna är så svarta. Allt är grymt allt är svart hur mycket man än anpassar sig.

Abstinence latex design var också på plats. Den som är utklädd till kvinna och är med mig på bilderna är en kille som heter Marcus Laessker och tjejen i silverklänning heter Susann Walter. Det var Susanne Walter som tog bilderna på oss. Hon var väldigt vänlig som direkt hade en genuin kundkontakt.

Kan ni tänka er att detta är en kille? Jag står på scenen det är därför jag är längre än honom

Jag håller henne i handen för jag kände att det var en mycket trevlig prick som hade gömt sig bakom masken. Hon kunde inte tala för munnen var igentejpad. Jag är medial och kan känna människors energier.

Jag har haft det jätteroligt på erotikmässan. Det fanns även föreläsningar som jag inte hann gå på. Jag träffade barndomsvän och vi hade så mycket att ta igen efter alla dessa år. Dagen har varit fantastisk rolig. Jag vet inte varför Gud numera skickar alla mina barndomsvänner till mig en efter en. Jag älskar att lyssna på andra människors historia och vad de har varit med om.

Det är inget jag skulle skriva i bloggen och det vet mina vänner. Jag är så tacksam för alla mina vänner och för att ni finns. Jag har sådan tur som har haft er som barndomsvänner. Även om vi har kommit i från varandra så har vi hittat tillbaka till varandra. Gud är verkligen på min sida och gör var dag av mitt liv till innehållsrikt med lärdom, glädje och utveckling. Jag har aldrig i mitt liv mått bättre än vad jag mår nu. Vad tänkte jag med tills nu? Varför har jag slösat timmar på att sitta och vänta på bättre tider. Ge livet en chans och livet kommer att le mot dig. Le och alla ler med dig, gråt och du kommer att gråta ensam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *