Snart ska jag träffa författaren Jens Lapidus till snabba cash

Jag kommer då att åka till Stockholm för att träffa Jens Lapidus som har skrivit boken snabba cash.

Snart blir det många turer till Stockholm för mötet med  Jens Lapidus snabba cash Jag försöker få människor till Uppsala om de ska möta mig, men i detta fall så sker mötet på Scandic Hotell i Stockholm. Jag vet inte vart de ligger där jag ska träffa Jens Lapidus snabba cash och det kommer att finnas människor som tar mig dit för jag reser aldrig ensam.

Mötet med  Jens Lapidus snabba cash kommer att ske i början på nästa månad. Mer om detta kommer jag att skriva om när det närmar sig och varför jag kommer att träffa  Jens Lapidus som har skrivit boken snabba cash.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *