I går såg jag ut som ett litet monster

Jag hade henna i håret och denna gång var det verkligen äkta. Så fort man spillde så blev det rött. Den andra i tyg ändrade aldrig form, vad var det för något? Det är inte pengarna utan det är all den möda jag la ner 2 dagar i rad och 2 nätter i rad. Vet ni hur svårt det är att tvätta ur henna? Jag tvättade håret innan för det är mycket lättare att fördela henna över fuktigt hår. Handukstorka och sedan smeta in det i håret tills du får en turbanliknande huvud.

Råga på allt så läste jag på turkiska sidor om vad zinkpasta kan göra för hyn och jag smetade in mig med ACO zinkpastan från apoteket. Sedan var det ett helvete att tvätta bort den från ansiktet på morgonen. Fortfarande har jag zinkpasta som har fastnat i mina ögonbryn. Så om ni ser mig i dag så ska ni veta att jag brukar vara snyggare. Färgen har blivit rött och bilder på mitt hår kommer upp senare.

Min hy blev torr och finnarna var helt borta nästan.

Jag mår fortfarande inte helt bra efter ingreppet i mitt högra ögonbryn. De har ju bränt den, men det är läkt nu. De snittate upp redan befintlig ärr jag hade ovan som jag fick när jag var liten. Jag fick en fjärrkontroll i ögat som liten och det gav mig nedsatt syn och min pupill kunde inte röra sig. Jag blev förlamad på det ögonbrynet och de brände en nervbana ovanför och sydde igen. Nu kan jag röra på min högra ögonbryn för de brände bort den förlamade nerven. Det syns inte att jag har gjort något då folk är vana att se mig med ärr ovanför ögonbrynet. Zinkpastan är även bra för sårläkning och tro mig det läkte ut ögat helt med zinkpastan. Mirakel kräm för fan men djävla svår att tvätta bort för jag har kvar det i mina ögonbryn. Jag har t.o.m använt peelande s.k sandpapper för att få bort men, näääääääää den ville fastna.

I dag ska jag i varje fall försöka jobba fast jag fortfarande är yr i bollen. Jag tål verkligen inte morfin för jag fick huvudvärk i flera dagar. De har ringt varje dag och frågat hur jag mår. Skjuksköterskan ringer själv och pratar av sig om EFT behandlingen för hon känner verkligen att hon har hittat någon att tala med. Jag ska om en vecka ringa henne och fråga om saker har löst sig ordentligt för EFT fungerar efter 2 veckor galant på alla affirmationer man tror på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *