Jag har fått prover från företaget NeoStrata

Jag ska nästa vecka färga håret med henna jag köpt från Life hälsokostaffär från märket Herbique. Jag köpte 3 kartonger för säkerhetsskull så att det ska täcka hela håret.

Dessa produkter har jag fått i gåva av företaget Neostrata för att marknadsföra dem på bloggen så detta är ett sponsrat inlägg. Jag vet ej hur mycket produkterna kostar men ni kan se före och efter bilder samt lite info om produkterna. Även dessa ska jag använda och återkommer sedan vad jag ansåg om produkterna.

Det finns 3 typer av produkter som ni kan se rynkor, pigmentering och för ärr efter acne och PCO. PCO står för polystiska ovarier och är en kvinnosjukdom som innebär för mycket manliga könshormoner testestoren. Antingen får kvinnan acne och hårighet eller så lider hon av övervikt. Man kan inte ha båda problemen samtidigt utan bara ett av dem.

Spot Treatment Gel

Gelformula som punktbehandlar akneblemmor. Innehåller AHA, salicylsyra samt retinlyacetat ( A-vitamin derivat) Vid svåra problem tillsammans med Clear Skin Solution. Använd morgon och kväll.

Clear Skin Solution

Behandlar svårare akne problem. Penetrerar igentäppta porer. Avlägsnar akne och låter huden läkas. Har antiinflammatoriska egenskaper. Används innan Spot Treatment Gel. Morgon och kväll.

Brightening Cream SPF15

Blekande kräm för användning under dagtid, sammansatt för att bleka och exfoliera missfärgningar i huden såsom fräknar, åldersfläckar orsakade av solen men även pigmentfläckar. Innehåller ett bredspektrigt UVA-/UVB-skydd för att skydda huden mot skadliga faktorer i den omgivande miljön. Sammansättningen innehåller inte hydroquinon .

Pigment Lightening Gel

En idealisk produkt för alla som önskar bleka missfärgningar på huden som fräknar och åldersfläckar, orsakade av solen. Perfekt även till pigmentfläckar. Applicera ett tunt lager på hudområdet som skall blekas två gånger dagligen. Dagtid rekommenderas lämplig NeoStrata dagkräm. För snabbare resultat, rekommenderar vi att Du på kvällen applicerar Renewel Cream efter applicering av Pigment Lighening Gel. Sammansättningen innehåller inte hydroquinon .

CitriateTM Treatment System

En intensiv antiåldrande peeling behandling som används för hemmabruk efter en eller flera NeoStrata peelingar på klinik. Används för att synbart förbättra och vidhålla slät och fräsch ansiktshud. Kan användas av de som inte har känslig hud. För mer information, kontakta din läkare.

Problem Dry Skin Cream

Denna fantastiska kräm har unika sammansättningar av AHA:er samt PHA som är verksamma enligt kliniska studier och används för att behandla extremt torr hud som inte svarar på annan behandling. Rekommenderas till olika former av hyperkeratoser som xeros och iktyos samt psoreasis. Torr problemhud på fötter, hälsprickor, armbågar. Keratosis Pilaris. Minska appliceringsfrekvens om irritation uppstår.
Applicera morgon och kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *