Min nya kjol

Jag gillar egentligen inte mönstrad tyg utan föredrar helfärgade tyger. Vill påminna er om att jag har pratat med min mamma angånende henna. Hon sa att henna i tyg inte var äkta henna. Hon sa att vill jag ha äkta ska jag vända mig till apoteket. Jag ska i helgen köpa den på apoteket och då ska ni se Hertiginnan med röd hårfärg i gen. Nu har all färg i håret runnit bort tillsammans med henna. Mamma berättade också om att har man färgat hår så rinner all färg av och sedan kan man färga håret i vilken färg man vill. Min mamma är lyhörd och berättar gärna och svarar gärna på mina frågor i detalj om man först ger henne en kopp thé.

I dag var jag med min mamma på Sommarro och åt middag. På vägen hem frågade jag henne hur hon orkade uppfostra 6 barn. Min mamma älskar att vara martyr så hon började berätta om sitt martyrskap direkt. Hon har alltid bråttom och jag hade inte hunnit äta färdigt då hon började gå tillbaka mot bilen.

Sandra hade lagat korvstroganoff och en annan maträtt och bjöd dit oss. Jag visste inte att min mamma hade kommit med bilen för att hämta mig och ta mig till sommarro. Jag ska till Sandra en annan dag. Jag saknar vår helg då jag och Sandra satt till 5 på morgonen och pratade.

I morgon är jag hos Sara tillsammans med 2 andra tjejer och på torsdag kommer jag inte kunna jobba eller blogga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *