Anden i glaset regler eller ouija bräda

Jag ska tala om anden i glaset regler eller ouija.

Dessa saker ska du inte göra

*Fråga inte om anden utan tillåtelse.
*Fråga inte om döden.
*Var seriös, och var med seriösa personer.
*Avsluta snällt och korrekt, tex genom att viska “tack och hej” till glaset.
*Om ett ljus släcks, släck alla ljusen i rummet och spring bort därifrån.
*Om ni får otrevliga svar bör ni genast sluta.
*För säkerhets skull, så kan ni rena rummet innan, jag vet dock inte hur.
*Det är aldrig bra att köra om man är respektlös, oseriös och/eller rädd.
*Om du blir beroende av andens råd bör du genast sluta, och bränna brädet.
*Man bör vara minst 2.
*Styr inte glaset själv för att retas.
*Sluta om anden skriver 666.
*Om en slutar måste alla göra det, men folk kan hoppa in.
*Fråga innan om du får börja spela.

Ingen fråga om döden och inget om anden.

Glaset ska sedan lämnas på en kyrkogård detta är anden i glaset regler för dig som är nybörjare. Om du inte har förut spelat detta spel är det viktiga att du tar reda på anden i glaset regler innan du börjar.

Anden i glaset – Inget att leka med

Att samlas ett gäng kompisar för att testa Anden i glaset, är en lek som skapat pirrig förväntan och spänning hos många av oss. Även vårt medium Benny provade med sina kompisar i tonåren – och till vännernas skräck fungerade det otäckt bra! För vad inte ens Benny kände till den gången, är att om du glömt att be om beskydd så kan en oskyldig lek leda till besök du absolut inte vill ha i ditt hem. Läs hans goda råd!

När jag var 14-15 år så var andevärlden både lek och verklighet. I den åldern är man är ju bara ett barn, men ändå vill man vara vuxen. Då började vi, jag och mina kompisar, prata om mysticism. Bland annat pratade vi om Anden i glaset.

Själv hade jag varit andligt avstängd i några år då, för när man är tolv och i början av tonåren, vill man inte vara annorlunda än andra. Vill inte avvika. Så jag stängde av allt det jag varit med om och min öppenhet mot andevärlden.

Men nu, när kompisarna började intressera sig för det mystiska, var Anden i glaset ett sätt för mig att komma tillbaka till andevärlden. Men jag hade ingen direkt vetskap om vad man kunde dra till sig för energier.

Eftersom jag flyttade hemifrån som 15-åring, hade jag egen lägenhet. Så nu när vi ville testa Anden i glaset, var vi hemma hos mig och mina kompisar kunde sova över.

Vi hade massor av tända ljus i lägenheten, klockan var midnatt vilket vi trodde var spöktimmen och vi hade förberett oss genom att stryka ett lakan som vi lade på bordet.

På detta lakan hade vi skrivit hela alfabetet och siffror. Ja, först hade vi med ett glas som mall ritat ringar på lakanet och vi skrev A och 1 i en ring, B och 2 i nästa ring och så vidare.

Sedan skrev vi ANDE mitt på och gjorde en ring runt ordet. Vi skrev också VILL EJ SVARA i en ring och 10-100 i en ring, för att täcka upp de siffror som inte var kopplade till en bokstav.

Stor nyfikenhet Anden i glaset regler

Förutom de tända stearinljusen satt vi i mörker. Vi var allihop lite torra i munnen och lätt panikslagna.
”Bara de inte visar sig för oss” sa Lisette, som var den enda tjejen i gänget. ”De får inte ta på mig”, sa en annan kompis som hette Benny, precis som jag.

Medan den tredje killen i gänget, Lars, sa: ”De får gärna ta på mig, visa sig för mig och göra allt med mig.”

Själv kände jag bara en nyfikenhet för jag har ju redan sett dem, känt dem och kommunicerat med dem. Men det var spännande att jag skulle få träffa andra andar än de jag brukade prata med.

Jag visste att man skulle använda ett glas som inte väger för mycket, för tanken är ju att det ska kunna ”sväva” fram över lakanet. Knappt ens vidröra det. Och för alla skeptiker som nu tänker att man påverkar svaren genom att skjuta glaset runt, kan jag säga att det är omöjligt att flytta ett glas på ett strävt tyg. Så glöm det!
Vi värmde glaset ovanför ett ljus. Sen la vi alla ett finger löst mitt på glaset som vi då ställt på ANDE-ringen.
Ingenting hände.
Vi tog mer värme på glaset, ingenting hände.

Anden blev arg

Sen sa Lars: ”Nu får ni visa om ni är här.”
Vi värmde glaset på nytt och då började det långsamt röra sig mot Lars, sen jättesnabbt runt, runt. Det for runt hela bordet så snabbt att vi inte kunde följa med och till slut välte glaset med öppningen mot Lars.

Vi värmde det igen och jag frågade: ”Varför gör du så här?” Och svaret löd: ”Arg på Lars. Han ser inte allvaret i detta”.

Som jag sa tidigare, går det inte att medvetet flytta runt ett glas på ett lakan utan att det veckar sig. Dessutom flyttar sig glaset med en sådan hastighet att det skulle vara omöjligt för fyra olika personer att hänga med och röra fingrarna åt samma håll. Så jag kan lova att det är något annat som händer.
Jag frågade Lars varför han gjorde så här och han svarade att han tyckte det hela var obehagligt. Han som varit så tuff från början! Men det är så vi reagerar, när vi blir rädda blir vi tuffa.

Men vi gick vidare i vår lek och fick fram fler svar från anden. Vi fick en massa information den natten. Vi frågade om saker som skulle hända i framtiden. Lisette frågade om sin pojkvän, vi förhörde oss om hur det skulle gå på prov och hur många poäng vi skulle få.

Och de svar vi fick den natten, visade sig senare stämma exakt. Poäng på våra skrivningar, datumet då det tog slut med Lisettes pojkvän…

Vi höll på i två timmar. Sen började det hända otäcka saker.

Lisette blev av anden ombedd att gå in på toaletten ensam utan att tända lyset. Och i mörkret såg hon en man som visade sig i spegeln med lysande ögon. Hon kom utspringande och skrek: ”Nu vill inte jag det här längre!”

Jag förklarade att man måste avsluta Anden i glaset på rätt sätt, man ska be anden gå genom att lämna rummet. Man kan inte bara sluta. Men fler otäcka saker hann hända, vi fick fram läskiga ord och otäcka budskap, som: ”Djävulen är här”, ”Ni är ute på djupt vatten” och ”Mörkret är runt omkring er”. Det blev väldigt obehagligt.

Jag lekte sedan Anden i glaset fler gånger, med andra kompisar, och kan avslöja att vi då mötte ännu otäckare andar. Så jag rekommenderar ingen som inte vet ur man hanterar detta med andekontakter, att göra Anden i glaset utan att vara medveten om vilka energier man kan få in!

Först senare fick jag av en äldre kvinna veta att det är väldigt viktigt att man ber om beskydd innan man gör Anden i glaset och att man då väljer att bara ta dit goda energier. Jag har använt Anden i glaset för att få fram bra budskap också.

Jag var lite äldre den gången, hade fyllt 20 år, och satt en kväll tillsammans med min dåvarande pojkvän Tony och två kvinnliga vänner, varav den ena var medial, hemma hos den ena av kvinnorna.

Vi åt middag och hade det trevligt och bestämde oss för att vi skulle göra Anden i glaset. Den gången började vi med att be om andligt beskydd och vi hade rökelse som vi tände i rummet. Vi frågade mer seriösa saker om vårt liv.

Fick korrekta svar Anden i glaset regler

Tyst inom mig ställde jag frågan: ”Vem ska bli min nästa kärlek”. Anden sa GÖRGEN, alltså Jörgen fast skrivet med ett G. Det visade sig vara helt korrekt. Jag träffade strax därefter en kille med det namnet, han var från Danmark där man ofta stavar namnet just så.

Jag frågade i vilken stadsdel jag skulle bo och fick ett svar som kom att stämma. Och jag ställde frågan när jag skulle komma in på frisörutbildningen. Jag hade försökt flera gånger men mina betyg räckte inte till. Anden svarade 21. Och det var som 21-åring jag blev antagen på utbildningen.

Vi frågade också anden vem vi fått in den gången och då sa den att det var våra vägledare – därför blev det riktiga, konkreta svar och det var inte otäckt.

Vad gör man för att få kontakt?

Känslan av ljuset, stämningen och att man ber om att få kontakt. Det räcker. Många får inte uppleva det vi upplevde. Mina kompisar sa att det hände mycket mer för att jag var med än vad det gjort när de provat Anden i glaset med andra. Det är klart, jag är ju som en ljuskägla till andevärlden.

 

Men det finns mer eller mindre medialitet i varje människa, så vill man gärna att ska funka och tror på det, gör det nog det. Även om man inte gör Anden i glaset tillsammans med ett medium.
Men glöm inte att be om beskydd! Det gör jag alltid när jobbar med dessa energier. Och efteråt är det viktigt att man renar rummet med salvia som man tänder som en rökelse. Och att man ber anden gå tillbaka till Andra sidan. Vissa lägger en Bibel på bordet för att det ska ge beskydd så att man inte får osaliga andar till sig.

Vad kan gå fel?

Jag är kritisk till att man gör sånt här när man inte själv vet vilka energier som kommer. Det kan komma krafter som inte vill lämna huset – då blir det hemsökt. Någon blir kvar. Jag tycker man ska vara försiktig att leka med krafter som man inte vet hur de fungerar.

I andevärlden finns olika typer av andar och vissa är besvärliga att bli av med. Hade jag gjort Anden i glaset idag, hade jag efteråt mediterat och stängt mina chakran för att inte vara nåbar för energier.

5 tankar om “Anden i glaset regler eller ouija bräda

  1. Matti säger:

    Angående rening av rum så brukar salvia vara effektivt. Antingen strö lite i hörnen eller mot de fyra väderstrecken, eller bränna lite torkad salvia som rökelse innan man börjar.

  2. David säger:

    Har spelst det i 2 månader nu och det är roligt och spänande och det fungerar faktist 🙂 kan rekommendera det vsrmt med litte plock och vin
    Men vsr ärliga och följ reglerna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *