Denna kudde av silikon används vid bröstinplantat

Ämnet som är i kallas för silikon.

Latinska namnet är Cohesive och är en blandning av kisel och syre. Den leder aldrig elektrisitet så den kvinna som har silikonbröst är lite mer skyddad från åskan än andra människor. Silikon kan ej blandas med vatten dvs ej vattenlöslig och är tålig mot alla kemiska ämnen.

Silikon används även för att en BH ska sitta på plat och stay-ups strumpor inte ska rulla ner för benen.

Många kristna tjejer har gjort silikon och sina bröst och hänvisar till att det inte står i Bibeln att man inte får använda det. Silikon fanns ju inte för 2000 år sedan så hur skulle man skriva ned det då? Det är som att säga att det står inte i Bibeln att jag inte får drämma till någon i huvudet med en dator för ingen nämnet dator i bibeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *