Jag vill ha mattor man hänger på väggen

Dessa mattor är så vackra och jag vill ha sådana för min vägg.

Hundar som äter en fin middag vid ett fint bord

När jag ser denna bild värker det i mitt hjärta för jag har minne av att min mamma har suttit på golvet och druckit te tillsammans med andra kvinnor. De satt och spelade kort i ett stort palats och de sa att en riddare utan huvud kom för att ta alla barn. Jag gömde mig under mammas stora kjol och jag kunde se riddaren på häst utan huvud. Det regnade ute den kvällen. Mamma säger att något sådant har aldrig hänt och hon har aldrig bott i palats. Jag har sådana klara minnen av dem. Jag har också sett konstiga djur och varit i en skog med gräsmatta över hela skogen. Jag har sett ett får med bara 2 framfötter som gick på dem och betade i skogen med gräsmatta. Jag har sett en anka med händer när jag var barn.

Det finns en matta jag inte hittar och det är den som en man har tagit en kvinna och bär henne på hästen. Den är det vackraste av dem alla.

Sedan skulle jag vilja ha Osmanska mattor som kännetecknas av medaljonger som ni kan se nedan.

Se nedan har ni sett vackrare motiv och färger?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *