I går blev det en tidig jultidningsförsäljning

I går knackade Astrid och Lisa på dörren hos mina föräldrar för de ville sälja jultidningar. Min pappa sa att han inte tänker köpa och då gick tjejerna vidare. När jag förstod vad det handlade om gick jag ut i trappan och frågade om de var kvar och de var kvar i trappan.

Vi slog oss ner så fick jag bläddra och valde ut Narnia. Jag tycker om när barn får lära sig att tjäna egna pengar och därför vill jag vara med och hjälpa dem tjäna sitt arvode. När människor tjänar egna pengar får de tidigt i livet ett bättre självförtroende och en inre trygghet.

Tjejerna går i Domarringens skola

Jag gillar Aslan i filmen sedan jag var barn för han är god och inger en enorm trygghet, vishet och kunskap. Det är vad man söker med människor att de har en inre trygghet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *