Jag är inbiten gäst hos Sara numera

Jag berättade vissa mirakelmetoder för Sara och jag ska efter en vecka se med henne om mirakel har skett. Det handlar om att sända önskan till Universum som jag gör varje morgon och kväll. När man väl glömmer det man har önskat så får man en uppenbarelse om att den är på väg. När man går omkring och gör sig påmind om den så lyser den med sin frånvaro.

Jag brukar alltid vilja vårda min skönhet innan jag går till Sara för hos henne är skönhet en hett diskussion och därför vill man vara fin hos henne.

Jag har fått tillbaka min Facebook konto det var ett företag som hade “lånat” den för ett uppdrag och desstom mailat mig om att jag inte kunde använda den på ett par dagar tills de hade uppdaterat sina banners.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *