Jag har fått ett brev som jag vidarebefodrar till Prinsessan Märtha Louise av Norge

Hej Märtha Louise!
Jag vet inte om jag sänder detta meddelande rätt elller varför jag igetligen sänder det.
Jag såg bara dej på svensk TV idag och tänkte äntligen….det finns en människa på vår jord som tänker som jag. Sedan 2005 har jag på vår förskola abetat med att lyfta fram boken och sagans betydelse. Det har visat sig vara ett mycket framgångsrikt arbete. Som du förstår så är jag från Sverige. Du kanske inte ens orkar läsa detta.Det är ju svårt när man inte talar samma språk. Vi på vår förskola jobbar med sagor från hela världen. Vi arbetar med en världsdel två terminer i taget sedan byter vi. Det blir både kända och okända sagor. Att det kunde bidra till så många fördelar kunde vi aldrig någonsin drömma om, så vårt projekt kommer säkert att leva många år till. Vi har upptäckt att fantasi är ett måste för mäniskans utveckling. Utan fantasi kan man inte tänka sig en annan verklighet än den man just nu upplever och det är skrämmande många gånger. Då har man ingen möjlighet att hitta lösningar på problem, eller se sig själv i ett annat sammanhang än det man befinner sig i för tillfället. Vet du hur många barn som faktiskt saknar fantasi och hur alvarligt detta är?? Så….arbeta på med dina sagor. Jag tror inte du anar själv vilken nytta du gör. Jag vill avsluta med att säga att jag älskar tomtar och troll och jag tror på änglar…eftersom mina barn har sett dem….. och jag tror på mina barn!!
Hälsningar från ” Lena” Berger adress:
Lena Berger
Björkallen 9
31300 Oskarström
Sverige

Du är prinsessa av Norge och jag något helt annat från Sverige så jag förväntar mig absolut inget svar. Jag säger bara att du är väldigt viktig för våra barn så fortsätt med det du gör.
Hälsningar Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *