I mån om tid måste jag till Stil frisör i dag!!!!!!!

Håret är väldigt torrt i skrivandets stund och jag vill ha fallande mjukt hår som en prinsessa, men just nu är jag en häxa.

I dag ska jag klä upp mig på ett sätt jag aldrig förut har klätt mig på. Jag fick en brilliant idé om hur man som kvinna kan synas mest. Man behöver inte gå konstig klädd för att synas utan man ska klä sig feminint och kvinnligt. Man bör framhäva sina former och har man som jag en smal midja ska man markera den.

Jag tänker ta på mig en korsett i dag för det är det kvinnligaste som finns.

Jag ska till Stil frisör och köpa av märket Global Ceratin. Jag har fått massa varor i gåva från det märket som skickades av Camillas chef från Stockholm och nu har jag verkligen fastnat för detta märke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *