Just när jag höll på att tala om affärer kring bloggen

Kom ett sms från Camilla Estéen att Hertiginnans varor har anlänt. Jag brukar marknadsföra Camillas varor och nu har hon beställt Global keratin Juvenix balsam till mig som är helt underbar. Inget balsam har någonsin givit mig den effekten.

En annan skönhetsexpert vi har är skönhetsdoktorn Maria Arvidson som jag har tagit en fika tillsammans med.

Maria tyckte att UNT tidningen hade blivit för tunn och undrar om det knappt händer något här i vår stad Uppsala.

Maria är både andlig och duktig i sitt yrke. Hon är inte den som gör sig till offer eller skyller sina motgångar på andra. Om en person skyller sina motgångar på andra så har den redan förlorat eftersom om någon annan har sådan makt över ditt liv så har du faktiskt redan förlorat. Tänk om jag skulle skylla mina motgångar på min granne. Detta innbär att min granne har makten över mitt liv. Då spelar det ju egentligen ingen roll hur duktig jag är då mitt öde ändå ligger i grannens händer.

Häromdagen träffade jag en gammal klasskamrat som berättade att hon inte fick den hjälp hon behövde. Den hjälp hon behövde letades bara tydligen på fel ställe. Om det blir stopp på ena sidan måste man vända sig om och söka med lykta på nytt. Annars letar du efter en nykel i ett belyst rum fast du visste att du hade tappat den i ett mörkt rum. Du tror att det blir lättare att leta i det belysta rummet, men du vet innerst inne att du aldrig kommer att hitta den. Du bör då vända dig till det rum du tappade nykel och belysa det rummet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *