Sirins hund hoppade upp i mitt knä när jag gjorde hairextansion från Rapunzel

Det var Sabina Bergstedt som gjorde min hairextansion hos Sirin Nursery Aljaderi

Hunden Harry hoppade upp i mitt knä för han ville sitta hos mig när jag skulle göra  hairextansion från Rapunzel. Det är Sirins ben ni ser till höger.

Smycken med fransar från Pilgrim och den fanns inne på Silver och Sånt där de hade 30 % rea på just Piligrims smycken.

Jag hade också en pratstund med Arthur Eriksson som brukar sälja tidningen Situation Stockholm. Han berättade att det finns givare och tagare människor. Hans exempel var sin fästmös gamla vännina som i dag inte lever.

Jag gick en sväng till chokladbutiken som ägs och drivs av Annelie K och köpte nougatägg. Den skulle jag ge bort, men åt upp den själv. De har även choklad från Famous Grouse där det finns 3 kakor för ca 180 kr med sprit. Jag ska någon gång prova alla sorter som finns i denna butik.

Jag har en mycket ful nagellacksfärg från I:P:O som jag gav bort för jag ska köpa den färg jag själv alltid använder och som dessutom håller länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *